Mijn boek: ‘Echt’

 

boek duss.jpg
Lieve mensen,
Mijn boek ‘Echt’ is af en nu hier te koop! Wauw, ik vind het zo bijzonder dat ik mijn schrijfsels nu met jullie kan delen…
‘Echt’ heb ik geschreven voor alle sensitieve jongeren (op de middelbare school) die zoekend zijn en gezien willen worden voor wie ze zijn. Ik vertel in mijn boek, door middel van persoonlijke verhalen en gedichten, over mijn zoektocht. Mijn zoektocht naar écht contact, innerlijk geluk en liefde.
Om je een nog beter beeld te geven over de inhoud, lees je hieronder de tekst die achterop mijn boek te vinden is:
Ik ben Jiska en het schijnt dat ik als baby naar iedereen lachte, zwaaiend uit mijn kinderwagen. Vooral óók naar chagrijnige oude mannetjes die, stroef uit hun ogen kijkend, voorbij fietsten.
Nu weet ik dat ik mensen graag blij wil maken.
Ik hou van diep voelen en ver kijken. Ik hou van de schoonheid in de natuur en ik geniet intens van vriendschap en liefde. Mijn zoektocht naar écht contact en mijn diepe wens om te groeien, heeft geleid tot dit persoonlijke boekje, geschreven tussen mijn zestiende en achttiende jaar.
Ik wens je vanuit mijn hart: zon!
Liefs, Jiska

 

boek dusssssss.jpg

Het boek bestellen:
Mijn boek kost: €16,00 excl. verzendkosten (incl. €19,50 binnen Nederland). Bij verzending buiten Nederland, maar binnen Europa wordt het incl. verzendkosten €24,70. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: Free a Girl.
Je kan ‘Echt’ bestellen door een mail te sturen naar mijn e-mailadres: jiskamuller@yahoo.nl. Laat mij weten hoeveel boekjes je wilt bestellen en vermeld je naam en volledige adres. Maak het juiste bedrag over naar: NL68 TRIO 0197 6793 82, ten name van Jiska Müller. Vermeld in de beschrijving nogmaals je voor- en achternaam en de titel van mijn boek (om misverstanden te voorkomen). Zodra ik jouw mail en geld heb ontvangen, gaat mijn boek op de post en stuur ik je een bevestigingsmail.
Heb je nog vragen? Laat het mij weten via een reactie onder dit bericht, via Instragram of via een mail!
In liefde,
Jiska