Soms heb je zo’n dag…

DSCN2553 (2).JPG
Afgelopen dinsdag had ik een echte baaldag. Ik was vroeg vrij en toch kon ik mijn draai niet vinden. Terwijl ik het op school nog zo gezellig had gehad, er leuke dingen in het vooruitzicht stonden en ik eigenlijk niks had om over te klagen!
Toch was het er. Ik baalde.
Mijn humeur leek net een reusachtige ijsschots. Het kwam niet in beweging en bleef irritant in mijn zicht staan. Vaak kan ik zo’n bui wel verklaren. Het verdwijnt meestal snel en mijn lach komt dan weer om de hoek kijken. Maar die dag niet. Ik. Kon. Er. Niet. Omheen.
Ik kan nu wel lachen om dat ongezellige humeur. Maar toen baalde ik als een stekker en wilde ik het allerliefste mijn zonnige zelf weer zijn.
De volgende ochtend kon ik me bijna niet meer voorstellen dat die baaldag was langsgekomen. Ik voelde me goed, had zin in de dag en genoot van de zon die langzaam opkwam. De ijsschots was gesmolten. Ik had nog steeds geen idee waar het echt aan lag, maar besloot het voor deze keer eens te laten. Niet nog meer gedachtes erover (waar ik anders vaak heel goed in ben😉).
En dat voelde goed. Acceptatie voor wat het was. Een frisse, vrolijke blik voor de dag die voor mij lag.
Let’s move on!
Hebben jullie ook wel eens zo’n rare onverklaarbare baaldag?
Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben vol zonneschijn!

Liefs, Jis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s