28 december 2016

you-may-sparkle
De kerst is al voorbij, maar de lichtjes in de kerstboom en op de vensterbank in mijn kamer worden nog elke dag aangezet. Het geeft zo’n gezellige sfeer. Het gevoel van warmte, samen zijn met je dierbaren, winter, een dampende mok thee en rode wangen van de kou. En ook het gevoel van verbondenheid, samen iets lekkers klaarmaken, brandende kaarsen, met een dekentje op de bank kruipen, een film kijken en sterretjes branden als de laatste dag van het jaar eraan komt. Op naar een mooi en sprankelend 2017…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s